laupäev, 26. september 2009

Oktoobri algus toob konverentsisaalidesse 900 ettevõtlushuvilist noort

MTÜ Õpilasest Ettevõtjaks poolt korraldatavad Noor Ettevõtja nime kandvad ettevõtlusteemalised konverentsid käivad läbi kolm ettevõtluspäevaga seotud linna: 5. oktoobril Pärnu, 6. oktoobril Tartu ja 7. oktoobril Tallinna.

Konverentside eesmärk on noortesse süstida julgust ja motivatsiooni ettevõtlusega tegelemiseks, tuues eeskujuks nii juba kogenud ettevõtjaid kui noori ettevõtjaid, kes märkimisväärset edu on saavutanud.

Sel aastal on päevakavades lisaks ettekannetele ka kaks workshopi, kus ise kaasa mõeldes saad teha samme oma unistuste täitumiseks ja eesmärkide saavutamiseks.

Konverentsidel astuvad teiste seas Rainer Nõlvak, Peep Laja, Jaanus Tamm, Tõnu Runnel, Andrei Korobeinik, Aivar Haller, Margus Uudam, esmakordselt ka välisesineja Taneli Tikka, kes on Soomest pärit noor sariettevõtja ja teised.

Registreerimine avati 21. septembril. Noortepoolne huvi on suur, kuna 900st kohast on võetud juba 200. Kõik konverentsid on osalejatele TASUTA, kuid vajalik on eelnev registreerimine kodulehel www.ettevotja.ee

Ürituste sarja aitavad teostada Tallinna Ettevõtlusamet, Tartu Ettevõtlusosakond ja Tallinna Spordi-ja Noorsooamet. Äripäev annab igale osalejale omapoolse kingituse.

Täpsem info ja registreerimine veebilehel www.ettevotja.ee või Siret Luugima (MTÜ Õpilasest Ettevõtjaks, 58 040 166)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar