laupäev, 19. aprill 2008

TÜ üliõpilased ja töötajad saavad oma lapsed jätta uude lastehoidu Terake




Tartu Ülikool, Tartu Ülikooli Üliõpilaskonna Sihtasutus ja MTÜ Tartu Erahariduse Edendamise Selts on loonud Tartu Ülikooli üliõpilaste ja töötajate laste tarvis lastehoiu Terake, mille eesmärgiks on tagada täis-, poolepäeva- ja tunnihoidu soodsa maksumusega. Lastehoiuteenust pakutakse alates mai keskpaigast, päevahoiu teenust aga augustist 2008.

TÜ Üliõpilaskonna Sihtasutuse juhataja Priit Lompi sõnul on lastehoiu vajadusest juba mitmed aastad mõeldud ja räägitud ning tudengite hulgas teostatud küsitluse tulemused näitavad teenuse vajalikkust.

TÜ üliõpilaste ja töötajate lastel on teenust võimalik kasutada olulisemalt soodsamate hindadega kui teistes lastehoiuteenust pakkuvates kohtades. Lisaks ülikooli töötajatele ja tudengitele saavad oma lapsed loodavasse lastehoidu jätta ka linnaelanikud. Lastehoid vajab ühe palgalise kasvataja olemasolu ning võimalik on pakkuda ka TÜ haridusteaduskonna vastava eriala üliõpilastele head praktikavõimalust, kaasates neid osalise töökoormusega abiõpetajatena.

Lastehoius on kokku kohti 35 lapsele, mistõttu on soovijail vajalik eelregistreerumine Registreerimine algab 14. aprillil. Selleks tuleb täita avaldus-ankeet, mille leiab aadressilt www.tyye.ee/lastehoid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar