reede, 1. mai 2009

29. aprill






Tartu muutub tõeliseks tudengilinnaks, kui ilmad on just ilusaks läinud ja semester pole jõudnud veel lõppeda. Tudengipäevade ajal leiavad paljud tee Raekoja platsi ja selle ümbrusesse, kus ikka tegevust ja palju tuttavaid leiab.

Pirogovi platsil päevaklubi ajal toimusid mitmesugused mängud. Sattusin sinna 29. aprillil, kui paljaste ülekehadega tüübid käesurumises jõudu proovisid. Võitis pikajuukseline mees, kes kaalub enda sõnul 103 kilo. Varsti pärast seda moodustati 2 meeskonda, kuhu kuulusid nii mehed kui naised ning nad said ülesandeks moodustada kõrgem püramiid kui vastasmeeskonnal. Kuna võitja selgitamiseks paluti publiku arvamust ning mõlemal püramiidil oli võrdne toetajaskond, siis võitja valis üks pisike tüdruk. Ta oli nii pisike, et ta näitas ühe meeskonna poole ja ütles hoopis teise meeskonna numbri, kuid sõnad said siiski määravaks.

Kui Raekoja platsi jõudsin, siis "Maailmamäng" oli juba alanud ja nii mina kui ka teised hilinejad sellest mängust osa võtta ei saanud. Aga ei olnudki hullu, sest ilm oli ilus ja niisamagi oli mõnus kevadet nautida. Ühel hetkel kostus vali kiljatus ja üks tüdruk oli purskkaevus. Varsti järgnes talle teine ja kolmaski...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar