teisipäev, 9. märts 2010

GET LUCKY! Tartlasi hakatakse maailma kultuuride tutvustamisega harima!

Esimese maana tutvustatakse tartlastele Iiri kultuuri ja seda Püha Partricku päeval – siit ka GET LUCKY - mis on iirlaste jaoks väga oluline püha, mida tähistatakse nii iirlaste kui ka teiste rahvuste poolt.

17. märts 2010

kell 15.00 öeldakse avasõna DOMUS DORPATENSISE ruumides (Ülikooli 7, II korrus).

Seal on kõigil täitsa tasuta võimalik kuulata/kommenteerida ja loomulikult küsida põnevatelt esinejatelt kõike kõigest, mis puudutab Iirimaa kultuuri, seal töötamist ja õppekraadi omandamist välismaalasena.

Seminar viiakse läbi inglise keeles, et olla vastutulelikud meie välistudengite vastu

Kell 18.00 saab astuda sisse pubisse Illegaard (Ülikooli 5), kus „IIRI KOKK 2008” tiitli võitnud kokk valmistab ning tutvustab huvilistele Iiri toitu. Kõhu saad täis sümboolse 25 krooni eest.

Kui kell saab 21.00 ja kõht täis oodatakse kõiki Rockiklubisse (Tiigi 76a) tõelist GET LUCKY Iiri pidu pidama. Juba ukse peal tervitatakse esimesi GUINNESS õlle ja ristikheintega!

Möllu alustab ja lõpetab Londonist meie maale sõitnud DJ DAVE,
Esinevad ka traditsioonilist iiri folki mängiv FOLK HIGHLIGHTS ORCHESTRA ning Tartus pesitsev iiri tantsu rühm SOLAS.

Peole pääsed enne 23.00 50.- eest, kuid sealt edasi saavad sama raha eest sisse ainult rohelistes riietes peolised. Teistel tuleb maksta juba 75 krooni.

Kui sa tahad veel täpsemalt kõigest teada saada siis külasta veebilehekülge: www.tyye.ee/iirip2ev

Üritused toimuvad Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse, Teadus ja Kultuuri Sihtasutuse Domus Dorpatensise ning Erasmus Student Network Tartu sõbralikus partnerluses.

Lisaks aitavad kaasa Prike, klubi Rock&Roll, pubi Illegaard ja loomulikult Iirimaa Saatkond Eestis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar