teisipäev, 9. märts 2010

Tagaotsitavad: TÜÜE otsib meedia- ja reklaamiosakonna / ajakirjanduse ja kommunikatsiooni tudengeid Iiri päeva filmimeeskonda!

Juba nädala pärast kolmapäeval, 17. märtsil hakatakse tartlasi maailma kultuuride harimisega tutvustama. Tartu Ülikooli Üliõpilasesindus viib läbi Iiri päeva.

Selle raames viiakse koos SA-ga Domus Dorpatensis läbi seminar, koos Illegaardiga korraldatakse iiri toitude õhtu ning koostöös Rokiklubiga viiakse läbi vingeid iiri pidu, mida Tartu iial näinud on. Plaati keerutab DJ Dave Londonist, muusikat teeb Folk Highlands Orchestra ja iiri tantsudega esineb SOLAS. Loe lähemalt: www.tyye.ee/iirip2ev

Kogu seda erakordset sündmust soovitakse jäädvustada ka filmilindile. Siinjuures aga vajab TÜÜE tegusate ja toimekate meedia- ja reklaamiosakonna / ajakirjanduse ja kommunikatsiooni tudengite abi!

Vajame terveks päevaks head meeskonda, kuhu kuuluksid vähemalt 2 kaamerameest, paar head režissöörihakatist ja paar filmiteaduses tugevat inimest. Hea oleks, kui kellegil oleks endal ka kaamera, statiiv ja valgustuse võimalus omast käest võtta. Samuti vajame pärast abi filmi monteerimisel.

Anna endast märku ASAP!

Kui Sa tunned, et tahad sellist väljakutset vastu võtta ning anda oma panus Iiri päeva jäädvustamisse filmilindile, anna sellest KOHE märku kas meeli_s@hotmail.com / 5621 9039 (Meeli Saksing, Iiri päeva peakorraldajat) või siiri.liiva@gmail.com / 5624 5617 (Siiri Liiva, Tartu Tudengi peatoimetaja ja Iiri päeva filmi toimetaja).

Sinu esimene samm surematu kuulsuse poole algab siin!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar