esmaspäev, 1. märts 2010

Toimub tudengitele suunatud ettevõtlusalane üritus "Võti tulevikku 2010"

3.- 4. märtsil 2010 toimub Tallinna Tehnikaülikoolis üritus Võti Tulevikku 2010, mida korraldab tudengiorganisatsioon BEST-Estonia.

Projekt peab tänavu oma 20. juubelit ja sellega seoses on tehtud suured muudatused, pakkudes tudengitele nüüd rohkem harivaid ja huvitavaid ettevõtmisi.

Mis toimuma hakkab?

3. märtsil toimub terve päeva vältel ettevõtete mess, kus Sul on võimalik tutvuda firmadega ja saada erialastele küsimustele vastuseid. Samuti toimuvad loengud harivatel teemadel, üheks loengupidajaks on Hannes Võrno, kes räägib kuidas saavutada esinemisjulgust. Samuti toimub kirgi üles küttev diskussioon Mart Laari ja Aivar Pohlaku vahel, koos võetakse arutluse alla Eesti elu valupunktid. Veel saab osa võtta maailmas tuntust koguva Cashflow ehk Rahavoo lauamängu mängimisest, mäng õpetab lihtsaid raha ning investeerimise põhitõdesid läbi huvitava mängulise tegevuse.

4. märtsil saab osa võtta erinevatest koolitustest, mida veavad eest tipptasemel koolitajad. Toimuvad veel ettevõtete töötoad, kus Sul on reaalne võimalus kokku puutuda oma tulevaste erialaliste probleemidega. Töötubades lahendatakse firmade poolt püstitatud ülesandeid ja leitakse innovaatilis lahendusi, mida on võimalik tulevikus ellu rakendada. Samal päeval on võimalik Sul osa saada ka firmakülastustest, nähes sellega millises keskkonnas ja kuidas tulevikus töötama hakkad.

Kõikidele eelpool mainitud üritustele on kohustuslik registreerimine.

Rohkem informatsiooni, täpsem ajakava ja registreerimine: siin

Üritus on kõikidele üliõpilastele TASUTA!

Lisainfo:
Ann Siniväli
BEST- Estonia
(+372) 53 944 963
ann.sinivali@BEST.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar