pühapäev, 26. aprill 2009

Üliõpilased ja poliitikud kohtuvad jalgpalliväljakul


Tudengite kevadpäevade raames toimub neljapäeval 30. aprillil kell 17.00 Tartu Ülikooli staadionil üritus Võim vs Vaim vol.8. Selle raames kohtuvad jalgpallimurul Tartu Ülikooli jalgpallivõistkond Fauna ja riigikogu liikmetest ning riigiametnikest koosnev võistkond FC Toompea. Toompea meeskonna ridadesse kuuluvad tuntumatest avaliku elu tegelastest näiteks Tõnis Lukas, Eiki Nestor, Allar Jõks, Aaro Mõttus, Indrek Saar, Taavi Veskimägi jmt. Fauna meeskonnas kannavad mängijad erinevate loomade nimesid: tiiger, parm, porr, imeloom jne.

Tegemist on meelelahutusliku üritusega, kus lisaks jalgpallimängule on oluline osa mõnusal õhkkonnal. Üritusele annab sära prominentne külaline, kes teeb mängu avalöögi. Väga oluline roll on ka publikul, kellel on võimalus kaasa lüüa erinevatel osavust ja julgust nõudvatel võistlustel ning võita loosiauhindu.

Üritusel on samuti heategevuslik külg ning sel aastal teeme koostööd Eestimaa Looduse Fondiga. Tahame juhtida inimeste tähelepanu lendorava kaitse projektile, mille toetuseks saab teha annetusi. Selle kohta saab infot ELF-i kodulehel: http://www.elfond.ee/

Ootame teid neljapäeval 30. aprillil kell 17.00 Ülikooli staadionile!!!

Üritus on pealtvaatajatele tasuta! Vaata lisaks: www.fcfauna.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar