esmaspäev, 20. aprill 2009

Viis küsimust üliõpilaskonna juhatuse vastvalitud aseesimeestele


TÜ üliõpilasesinduse 2009/2010.a koosseisu esimesel koosolekul valiti üliõpilaskonna juhatuse aseesimeesteks Anna Bõstrova (haridus- ja sotsiaalvaldkonnas) ning Eve Väljas (kultuuri- ja teabevaldkonnas). Esitasime neile 5 küsimust.

Milline oleks Sinu esimene tegu juhatuse liikmena?

Anna: Algul mõelda, siis tegutseda. Kõigepealt tuleb koguda TÜÜEkatelt ideid ja mõtteid, et leida ühised eesmärgid, mida saaks hakata koos ellu viima.
Eve: Mõtlesin, et soetan endale Tartu Ülikooli tekli. Oma valdkonnaga seotud tegevustest tuleb hakata korraldama üliõpilaskonna sünnipäeva.


Mida arvad ütlusest: „Geniaalsusel on piirid aga lollus on piiritu.“?

Anna: Esimese poolega ei nõustu – pigem asub geniaalsus väljaspool teatud piiri ja selle piiri ületamine seal, kus varem pole seda tehtud, teebki inimesest geeniuse. Teise poolega olen nõus - miski pole lollikindel.

Eve: Arvan, et selles väites on iva ja vastaks sellele omalt poolt nii: “Midagi ei saa teha lollikindlaks, sest lollid on väga leidlikud.”

Millise üldtuntud juhiga Sa ennast võrdleksid?

Anna: Leian, et vara on ennast suurte juhtidega samale pulgale panna, aga eeskujuks on näiteks Margareth Thatcher.

Eve: Võrdleksin ennast Pipiga. Ta pole küll tuntud juht, kuid kahtlemata on tal juhiomadused. Pipit on kritiseeritud seeliku alt välkuvate sukatrippide ja kehva koolihariduse poolest. Neid omadusi ma enda arvele ei kirjutaks, kuid leian, et minus on pipilikku optimismi ja särtsakust.

Mis on Sinu suurim soov seoses TÜÜEga?

Anna: Soovin, et TÜÜE aktiivsus oleks nii suur, et iga tudeng saaks öelda, et TÜÜE on tema jaoks midagi head teinud.

Eve: Minu suurim soov on see aasta edukalt läbida nii TÜÜEs kui koolis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar