reede, 14. märts 2008

Kevadpäevad peletavad loovalt pakase


Kuigi külmapoisid on sellel aastal näpistamise asemel põski pigem paitanud ja lumemöldrid päris laisalt lumeveskil jahvatada laskunud, saab päike alles siis südamesse pugeda, kui algavad ettevalmistused Tartu Kevadpäevadeks.

Sel kevadel kutsuvad korraldajad kõiki üles loovalt mõtlema ja hallist argipäevast ebatavalisi ideid leidma. Kevadpäevade vallatu nädal mitmekesiste üritustega annab suurepärase võimaluse oma fantaasia ja mängulisus ellu rakendada.

Et terve pika talve mütsi alla kogunenud mõtetest pea valutama ei hakkaks, tuleb kibekiirelt tegutseda ja kõik loovad ideed ja lennukad fantaasiad teoks teha. Need, kel mõni viisijupp juba pikemat aega hinges kummitab, saavad oma laulu lindile salvestada ja selle hiljemalt 21. aprilliks Tartu Üliõpilasmajja saata, sest Tudengilaul ootab juba ammu uusi säravaid tähti. Tehnilise taibuga tudengid peaks haarama kätte mutrivõtmed ja muud ehitusriistad, sest isetehtud sõidukite võistlus Bambus on tagasi ja Karsummi lennumasinad tahavad meisterdamist. Oma loovuse ja loomingulisuse võib rahva ette tuua ka tudengilaadal, paadirallil ja kostümeeritud teatejooksul. Need, kes ise sel aastal rahva ette astuda ei taha, võivad kogu tralli pealt vaadata ja järgmiseks aastaks julgust koguda.

Lisaks linnulaulule saab sel kevadel muusikaelamuse ka kevadpäevadel. Kahel päeval kajab üle Tartu raekoja platsi muusika Eesti tipp-ansamblitelt – esimesel päeval kutsume kõiki tudengeid rokkima ja teisel päeval ootame suuremaid folkmuusika sõpru. Ise saab kätt proovida kunsti- ja muusikatänaval ning oma lauluhääle lisada öölaulupeo suurehulgalisse laulukoori.

Lisainfo, registreerimine ja kava www.studentdays.ee

Kohtumiseni Tartu Kevadpäevadel, 28. aprill – 4. mai

Ülikooli Kultuuriklubi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar