teisipäev, 18. märts 2008

Stipendiumid

Stipendium erivajadustega tudengitele

Lions Club koostöös TÜ üliõpilasesindusega annavad välja stipendiumi suuruses 12000 krooni puudega noorele erakorralise teo eest õpingute või muu vajaliku toetuseks

Põhimõte: LC Tallinn Vanalinn tahab nimetatud stipendiumiga tähelepanu juhtida puuetega noorte erilistele tegudele ning vajadustele, samas ka tutvustada meie Lionsklubi laiemalt ning Lionsliikumist üleüldse.

Stipendiumit võib taotleda ükskõik mis puudega noor kuni vanuseni 30 aastat.

Kuna tänavu on eriline rõhk asetatud vaegnägemisele ja selle ennetamisele ja ravimisele on ka stipendiumi saajaks eelistatavalt vaegnägija.

Puudega noor peab aasta sees olema korda saatnud eriliselt silmapaistva teo, kaalutult puudeastmele. Tegu võib olla ükskõik mis vallast – näit. Sport, muusika, õppimine, töö, teadus jne.

Taotlused peavad olema hästi põhjendatud, täiendatud pildimaterjaliga kui võimalik ja kinnitatud õppeasutuse, töökoha vms. poolt

Stipendium antakse välja LC Tallinn Vanalinna Charterõhtul 27. aprillil või muul sobival kuupäeval.

Uuri lähemalt www.tyye.ee/stip


Sul on hea mõte? Tule tee see TÜÜE abiga teoks

Sul on hea mõte, mille teoks tegemine nõuab väikest rahasüsti?
Tahaksid viia ellu midagi eriti geniaalset?
Hea mõte on väärt raha!

Tartu Ülikooli üliõpilasesindus koos TÜ Üliõpilaskonna Sihtasutusega panevad sellise teo eest välja Hea Tudengimõtte stipendiumi, mille suurus on 5000 krooni ning millele võivad kandideerida kõikide teaduskondade ja kolledžite tudengid, nii päevasest õppest kui ka avatud ülikoolist.

Hea Tudengimõtte stipendiumi taotlemiseks tuleb üliõpilasel esitada TÜ Üliõpilaskonna Sihtasutusele (Ülikooli 18b) 4. aprilliks 2008 järgmised dokumendid:
-isiklik avaldus (stipendiumi avalduse vormi leiab aadressilt www.tyye.ee/stipendium);
-curriculum vitae;
-projekt ja seletuskiri (vajadusel).

Stipendiumi määrab ja tulemused kuulutab välja stipendiumikomisjon koosseisus TÜ Üliõpilaskonna Sihtasutuse nõukogu koos juhataja ning TÜ üliõpilasesinduse teabespetsialist, hiljemalt 14. aprilliks 2008.

Täpsem info: www.tyye.ee/stipendium

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar